Meander64210541857

Ngày nghỉ của gia đình tại Sheraton Grand

5,0 trên 5 bong bóngĐã đánh giá vào 31 thg 7, 2024
Mình và gia đình có một ngày nghỉ tuyệt vời tại đây, khách sạn đẹp, nhà hàng view đẹp, món ăn và đồ uống ngon, hồ bơi rất lớn và đẹp, nhân viên thân thiện nhiệt tình, bạn Pháp hỗ trợ rất nhiệt tình hướng dẫn mình mua dịch vụ của khách sạn ,hỗ trợ mình đậu xe và đưa cả nhà đến nhà hàng biển, nếu có dịp sẽ quay lại đây
Ngày lưu trú: tháng 7 năm 2024
Loại chuyến đi: Đã đi du lịch với gia đình
Đã phản hồi hôm qua
Dear Meander,

Thank you for sharing your wonderful experience at Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center! We’re thrilled that your family enjoyed our beautiful hotel, delicious food, and stunning views.

It’s great to hear that our large swimming pool and friendly staff, especially Phap, made your stay even more enjoyable. We’re glad he could assist you and your family.

We look forward to welcoming you back for another memorable vacation!

Warm regards,
3.9 km từ Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center
11.1 km từ Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center
Xem thêm khách sạn tại Đà Nẵng
Đã đánh giá 25 tháng 7, 2024

Ấn tượng đầu tiên của mình là Hồ bơi rất dài, nước ấm cảm giác dễ chịu và nhiều không gian thư giản cho cả gia đình. Spa có chương trình giảm giá cho member nên được ưu đãi lớn rất phù hợp cho chuyến nghĩ dưỡng của cả nhà mình. Cám ơn bạn Hiệp đã nhiệt tình hỗ trợ cả nhà mình trong kỳ nghĩ vừa qua

• Loại chuyến đi: Đã du lịch khi công tác
Cảm ơn Passenger58601037807
David Ippersiel, General Manager tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, đã trả lời đánh giá nàyĐã phản hồi 1 tuần trước

Dear Passenger,

Thank you so much for sharing your wonderful experience at Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center! We're thrilled to hear that you and your family had such relaxing time enjoying yourselves in the crystal-clear waters. It's great to know that the spa promotions for members made your family vacation even more special.

We’ll be sure to pass along your kind words to Hiep for the excellent support. We look forward to welcoming your family back for another memorable stay!

Warm regards,

Đã đánh giá 25 tháng 7, 2024

Lần thứ hai được trải nghiệm tại khách sạn 5 sao mọi thứ làm mình cảm thấy rất xứng đáng. Nhân viên thực sự rất nhiệt tình, hằng ngày có dịch vụ shuttle bus đi Đà Nẵng và Hội An rất tiện lợi giá chỉ 100k 2 chiều rất rẽ so với taxi grap. Cám ơn em Hiệp đã nhiệt tình hướng dẫn

• Loại chuyến đi: Đã du lịch khi công tác
Cảm ơn Trân N
David Ippersiel, General Manager tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, đã trả lời đánh giá nàyĐã phản hồi 9 tháng 8, 2024

Dear Tran N,

Thank you for letting us know about your wonderful experience recently at Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center. It's great to know that you found our shuttle service to Da Nang and Hoi An convenient and affordable. We're especially pleased that Hiep's enthusiastic guidance made a positive impression on your stay. We look forward to welcoming you back for another memorable stay!

Đã đánh giá 17 tháng 7, 2024

Khách sạn sạch sẽ, hồ bơi rất đẹp, dù mình chỉ ở đây có 2 đêm nhưng rất hài lòng. Nhân viên thân thiện, dễ thương, đồ ăn ngon. Bạn Lan quầy conceirge rất dễ thương, bạn Yến cũng hỗ trợ mình rất nhiệt tình khi mình bị làm mất túi ở hồ bơi. Cảm ơn mọi người rất nhiều.

Ngày lưu trú: tháng 5 năm 2024
  • Loại chuyến đi: Đã du lịch với bạn bè
Cảm ơn Tourist49384171841
David Ippersiel, General Manager tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, đã trả lời đánh giá nàyĐã phản hồi 6 tháng 8, 2024

Dear Tourist,

It is certainly rewarding for us to hear that everything has met your expectations during your recent stay at the Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center. Thank you very much for your kind words and for highlighting our extensive facilities as well as our excellent guest services. I am sure to share your feedback with the whole team, especially Lan, as a way to further encourage their performance.

Once again, thank you very much for taking time to write the review and we can’t wait to welcome you back for another great stay next time.

Đã đánh giá 16 tháng 6, 2024

Tôi đã đến ĐN công tác từ ngày 13-16/6, thật may tôi được ở tại khách Grand Sheraton, khách sạn thật đẹp. Tôi được bạn nhân viên giúp đỡ, đó là bạn Lan, Nhung, Hiền, các bạn rất thân thiện, và nhiệt tình. Các bạn đã hỗ trợ tôi rất nhiều trong quá trình ở lại 3 đêm nơi này
Mọi người hãy thử đến đây và trải nghiệm nhé!
♥️♥️♥️♥️♥️

Ngày lưu trú: tháng 6 năm 2024
Cảm ơn 569laml
David Ippersiel, General Manager tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, đã trả lời đánh giá nàyĐã phản hồi 2 tháng 7, 2024

Dear Lam L,

Thank you for choosing to stay at Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center during your recent business trip to the city. We’re pleased to hear that our warm and welcoming staff contributed to your comfortable and enjoyable stay. Providing excellent hospitality is our goal, and it’s wonderful to know we succeeded in meeting your expectations.

Once again, thank you for your kind recommendations. The team and I are eager to welcome you back for another memorable experience in the upcoming time.

Kind regards,

Đã đánh giá 16 tháng 6, 2024

Khách sạn rộng rãi, phòng ốc thoáng mát. Mình khá ấn tượng với hồ bơi siêu rộng ở đây. Nhân viên siêu dễ thương (Huyền, Lan và Anh cc giúp mình khá nhiều, cảm ơn các bạn nhé)
Đồ ăn ở đây cũng khá hợp khẩu vị mình, chắc chắn sẽ quay lại nếu mình có dịp ghé Đà Nẵng

Ngày lưu trú: tháng 5 năm 2024
Cảm ơn Duong L

Dear Duong L,

On behalf of the entire team, I would like to express our sincere thanks for your support with a review on TripAdvisor following your recent stay at Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center. I am very glad to know that you are amazed at our superb facilities and impressed with our guest service. So proud that my young hard-working team, specifically Huyen, Lan and Anh who delivered excellent hospitality to cater to our valued guests’ needs the best way they can. I am sure to let them know that they made an impact while you were around.

Should your schedule permit for a return, please do not hesitate to contact me directly as we can't wait to welcome you back for another memorable staycation.